Pages - Menu

четвртак, 17. јул 2014.

BalCCon2k14

 Балкански Компјутерски Конгрес - BalCCon је међународна хакерска конференција коју организују LUGoNS – Група корисника GNU/Linux оперативних система из Новог Сада и Wau Holland Фондација из Хамбурга и Берлина и чији је циљ повезивање заједница како регионално тако и интернационално, дружење, хакерисање, играње, учење, умрежавање и наравно журке :)



 Други по реду Балкански Компјутерски Конгрес - BalCCon2k14 Second Base одржаће се 5, 6. и 7. септембра 2014. године у Новом Саду.


 Током Конгреса одржаће се бројне презентације, радионице као и предавања из области заштите рачунарских система са посебним освртом на друштвено-политичке теме попут заштите приватности на интернету, слободног софтвера, програмских језика, развоја апликација и разне друге. Један део Конгреса биће посвећен Хакерском центру у коме ће хакери имати могућност да представе своје радове и пројекте.

BalCCon2k14
Balkan Computer Congress – Second Base

Више информација о конгресу, цени карата, наручивању карата, предавањима.
BalCCon
LUGoNS

 Делови текста преузети са LUGoNS Events Weblog и двадесетшестог броја ЛиБРЕ! часописа о слободном софтверу из текста Јелене Георгијевић.

 Слаквер Србија Заједница је учествовала на претходном BalCCon-у и са њега донела лепе утиске и корисне информације. И ове године је планирано учешће наше заједнице на поменутом догађају. О томе ћемо вас благовремено обавестити.

Делић атмосфере са прошлогодишњег BalCCon-а кроз слике...

Моја маленкост, Слакмуз, Брокер Брок, Стерео
Трио фантастико :D :D :D

Горе; Промис, зпоп, Иван Благо, Слакмуз
Доле; Ја и Стерео


Наше комшије ;) чланови Убунту Србија
зпоп и Иван Благо



Коментар сувишан :) ;)

нелебадњак :p и Ја ;)



Happy hacking.

Нема коментара:

Постави коментар